ARTO HÄMÄLÄINEN

Sanotaan, että miehet jotka pitävät veneilystä osaavat kellua myös lumen päällä suksilla. Savolaisen rauhallisuuden, tyyneyden ja viekkauden perimätietoa jakava Arto liikkuu tunturissa suurella sydämellä ja aidolla läsnäololla. Onneksi mies vierailee Pallaksella varsin tiheään.

ILPO NURMINEN
Ipi on yksi harvoista pöllöistä, kenestä on tehty keramiikkaveistos. Miehen persoona on jäänyt useiden Pallaksen kävijöiden mieleen, sillä ystävällisempää ja ihmisläheisempää henkilöä on hankala tunturista löytää. Rinteessä Ipi on tullut tutuksi esimerkiksi mono-skin innoittajana, merellä surffaajana sekä golfkentillä kisamiehenä.

HEIDI SIIRA

Tunturissa elelevät nauttivat elämästä pääsääntöisesti enemmän. Pohjoisessa jo pitkään asustelleelle naiselle tunturihiihdosta on tullut Ruotsin suurtuntureilla jo tapa vaeltaa ja Suomen talvinen luonto ja pohjoisen maastot tarkoittavat samalla intohimoa, iloa, elämää ja henkilökohtaisuutta. Tunturit vastaavat kuin sinne huutaa - siksi on ilo saada Heidi osaksi pöllöjä ja oppaaksi Pallaksen upeille tuntureille.

PÖLLÖMAAILMA

SOME

ELÄMYSHIIHTOKOULU PALLAKSEN PÖLLÖT

Lapland Hotels Pallas I Pallastunturintie 550 I 99330 Pallastunturi

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle